Jollyroom AB skrev nyligen ett avtal med Agility AB. Kontraktet värderas till SEK 150 miljoner över en treårsperiod och omfattar all sjöfrakt samt en stor del bilfrakt import.

Jollyroom är Nordens största e-handelsföretag inom barn- och babyprodukter. Man erbjuder allt du behöver för barn mellan 0 och 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida.
Företaget etablerades år 2010 och finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland och inom kort även i Tyskland. Verksamheten har som mest 500 fantastiska medarbetare, 200 arbetar heltid och resterande på behovsbasis. Jollyroom har marknadens största lager på över 50 000 kvadratmeter och lagerför varor till ett värde av över 200 miljoner kronor till över 1 miljon registrerade kunder. Jollyroom hjälper dig före och efter ditt köp via e-post och telefon, och erbjuder 365 dagars öppet köp och prisgaranti. Verksamheten har solida finanser vilket ger kunder, anställda och samarbetspartners tryggheten i ett långsiktigt perspektiv.

Mattias Jacobsson, inköpschef på Jollyroom, säger: “Agility är verkligen rätt partner för Jollyroom. En flexibel aktör är en förutsättning för oss i vår fortsatta expansion.”

Jollyroom är angeläget om att utveckla samarbetet med Agility genom bland annat IT-lösningar för Order Management samt genom andra sätt som Agility kan underlätta och förbättra varuflödeskedjan. En sådan lösning är att Agility hanterar ett reservlager för Jollyroom för när de årliga topparna sätter press på egen logistikpersonal. Agility kommer att arbeta nära Jollyroom och leverera en vig, varm och vaken service som understödjer företagets tillväxt.

Agility finns med över 500 kontor i över 100 länder och är nu drygt 22 000 kollegor som varje dag levererar en professionell och personlig service till de företag som ger oss förtroendet att hantera deras transporter – med flyg, sjö och bil – samt lagring och logistik inklusive 3PL. Vi tillhandahåller även skräddarsydda logistiklösningar och komplexa specialtransporter för större projekt. Naturligtvis erbjuder vi även leveransbevakning samt tulltjänster och transportförsäkring.