LEDIG TJÄNST | Business Development Coordinator Nordic

Vi söker nu förstärkning till vårt Business Development Team. Arbetsplats är vårt huvudkontor i Kista, där 25 personer arbetar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Du supportar vår säljorganisation i Norden som består av cirka 25 personer.  I arbetsuppgifterna ingår att koordinera och ta fram material vid större upphandlingar samt samordna företagets olika funktioner vid affärsimplementeringar. Vidare är en viktig arbetsuppgift att ta fram och distribuera kundrapporter till vår säljorganisation samt analysera och producera säljrapporter.  Du är supportperson för vårt säljstödsystem och våra interna IT- verktyg, där du även vid behov utbildar organisationen internt.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, försäljning eller liknande eller flera års branscherfarenhet. Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet och då främst Excel som är ett viktigt verktyg i ditt arbete. Det är önskvärt att du har arbetslivserfarenhet från säljsupport eller annat assistentarbete inom försäljning eller ekonomi. Som person är du analytisk lagd och du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra i alla led. Det är viktigt att du har en egen drivkraft och tar initiativ när frågor uppkommer från organisationen. Du trivs när det är ordning och reda och det finns en struktur i arbetet.  Du besitter även  goda kunskaper i svenska och engelska, kunskaper i ytterligare ett nordiskt eller annat språk är en merit.

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete i en spännande bransch när du befinner dig i en internationell miljö med dagliga kontakter från Norden och andra länder.

Känns det spännande? Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du vår Director Business Development, Hans Berg, på telefon 0766-44 50 78.
Vi ser fram emot din ansökan snarast men senast den 19 januari 2017 till HR manager Camilla Torstensson. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

 

________________________
Agility är ett globalt logistikföretag som erbjuder internationella sjö-, flyg- och landtransporter samt lager- och logistiklösningar. Företaget är börsnoterat med en omsättning om drygt 4,3 miljarder USD med fler än 22 000 anställda på mer än 500 platser i över 100 länder.

I Norden är vi 220 medarbetare, varav 170 arbetar i Sverige. Företaget är  miljöcertifierat enligt ISO 14001 och  kvalitetssäkrat enligt ISO 9001:2000