Vi växer och behöver nu ytterligare en person till flygavdelningen på vårt kontor i Malmö. Som en del av vårt framgångsrika team kommer du vara en viktig del i vår utveckling för att ständigt förbättra oss. Vi tror att du är i början av din karriär och är intresserad av att lära och bidrar med din positiva anda, din service- och lösningsinriktade entusiasm, förhoppningsvis i kombination med viss erfarenhet av flygspedition.

Arbetsuppgifter
I din roll som flygspeditör kommer du hantera transport- och speditionsuppdrag från a-ö. Du kommer att vara kontaktperson för våra kunder och personlig service är en av våra hörnstenar. Viktigt för tjänsten är att du har en bra helhetsbild och förstår hela kedjan.
Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat bokningar, att besvara frakt- och kundförfrågningar, fraktdebitering, kostnadsuppföljning, tullhantering såsom överlåtelser, införtullning och så vidare, samt deltagande på kundmöten – med mera.

Önskad kompetens
Som person har du förmågan att hålla många bollar i luften, är noggrann och serviceinriktad.  Du trivs i en föränderlig miljö och har lätt för att samarbeta med dina kollegor, är positiv och lösningsorienterad. Du besitter också goda kunskaper i svenska och engelska. Tjänsten är på heltid.

Känns det spännande? Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Caesar Ahlborn på telefon  0767-25 12 50. Din ansökan skickar du snarast men senast 10 april till Camilla Torstensson.