Två av våra medarbetare, Mikael Lundgren och Tommy Ahlskog, har av helt olika och oberoende anledningar, valt att söka nya utmaningar utanför Agility. Vi har därför under en tid haft en rekryteringsprocess som nu är avslutad, och jag är väldigt glad att kunna informera om följande nya medarbetare:

Sten Olsson började hos oss den 30 mars. Med sina dryga 40 år inom sjö- och flygbranschen, känner vi en stor trygghet i Stens breda kompetens kryddad med en stor portion serviceanda. Sten kommer att arbeta både med sjöimport och sjöexport.

Marianne “Majsan” Johansson är kanske ett känt namn för många av våra kunder i distrikt syd.Majsan, som har arbetat på Agility i Helsingborg med våra biltjänster, kommer att gästspela på vår sjöavdelning under våren.

Diana Birgersson tillträder som avdelningschef för sjöavdelningen den 25 maj. Hon kommer till Agility från DB Schenker, där hon har arbetat i 14 år både som ansvarig för sjöavdelningen och med försäljning, och blir en utmärkt förstärkning till Agility. Diana kommer arbeta både med sjöimport och sjöexport.

Tobias Bjäreklint kommer fortsatt att arbeta med i huvudsak sjöexport.

Tänk på att alltid använda vår gruppmail oceanmma@agility.com för att undvika eventuell fördröjning av svar, om någon inte är på plats och har förhinder att läsa egna e-postmeddelanden.

Varmt välkomna att kontakta oss med förfrågningar och bokningar!

caesar_sign
Caesar_Ahlborn_liten
Caesar Ahlborn
Distriktschef, Sverige SYD