Alla lediga tjänster hos Agility, runtom i hela världen, hittar du »här, på vår globala karriärsida.

Här nedan publicerar vi även i vissa fall länkar till lediga tjänster i Sverige.

 


Har du mångårig erfarenhet av flygspedition? Är du strukturerad och serviceinriktad och trivs i en internationell arbetsmiljö med tidvis högt tempo? Vi söker nu en person till vårt flygteam i Göteborg!

Erfaren Flygspeditör  

Du kommer att ingå i ett team som hanterar transport- och speditionsuppdrag från a till ö. Det är därför viktigt att du har en helhetsbild och förstår hela logistikflödeskedjan. Rollen innebär mycket kontakt och ibland möten med våra kunder. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att besvara förfrågningar och hantera offerter samt fraktdebitering, kostnadsuppföljning och tullhantering.

Önskad utbildning och kompetens

Du har minst fem års erfarenhet som speditör av flygfrakt, och relevant kunskap i regelverk och dokumentation. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Vidare är du en van IT-användare och har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Tullkunskaper är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en serviceinriktad och strukturerad person som både kan arbeta i ett team och samtidigt självständigt driva dina egna uppgifter framåt. Du får energi av att hjälpa kunder, leverera lösningar och tillsammans med ditt team göra ett bra resultat.

Övrig information

Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 20 januari 2021.

Låter detta som något för dig? Tveka inte att höra av dig redan idag, ansökningar hanteras löpande!

För mer information om tjänsten, kontakta Flygchef Sverige, Mats Grandin på mobil: 073-620 15 03 eller via mail.
Ansök via mail till Camilla Torstensson.