Alla lediga tjänster hos Agility, runtom i hela världen, hittar du »här, på vår globala karriärsida.

Här nedan publicerar vi i vissa fall länkar till lediga tjänster i Sverige.

 


Är du vaken, framåt och postitiv? Är du också strukturerad och serviceinriktad och trivs i en internationell arbetsmiljö med tidvis högt tempo? Vi söker nu bilspeditörer till våra kontor i Helsingborg och Jönköping.

Bilspeditörer till Helsingborg och Jönköping

Du kommer att arbeta på ett kontor med högt i tak och stark teamkänsla. Som speditör är du bland annat ansvarig för att ta emot bokningar från våra kunder, bokning av inrikes transport, planering av stycke- eller partibilar, hantering av dokument inklusive farligt gods samt även tullfrågor och leveransuppföljning. I jobbet kommer du att ha många kontakter med kunder i Sverige samt leverantörer och kollegor ute i Europa. All utrikes kontakt sker på vårt koncernspråk engelska.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som:

  • Har utbildning från transport och spedition, service mangement med inriktning på transport eller har några års arbetslivserfarenhet och intresse för transportbranschen
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Har förmåga att prioritera och ta snabba beslut vid behov
  • Har god datorvana

Vi sätter högt värde vid personliga egenskaper och vi tror att du är vaken, framåt och postitiv. Du är noggrann och lämnar inget åt slumpen och drivs av att göra våra kunder och kollegor glada genom en ge en god service. Du jobbar bra i ett team men kan samtidigt självständigt driva dina egna uppgifter framåt.

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete med stort eget ansvar där du får möjlighet att växa i din roll och inom koncernen, vi verkar i en spännande bransch när du befinner dig i en internationell miljö med dagliga kontakter med både leverantörer och kollegor i Norden och andra länder.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, omgående tillträde med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Anders Håkansson, på telefon 072-888 16 54.

Vi ser fram emot din ansökan via »mail snarast, dock senast 8 augusti. Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.